Van Sewa Malaysia Ikut Jam, Hari, Minggu & Bulan

Perkhidmatan Van Sewa Di Seluruh Malaysia

Van Sewa Malaysia Ikut Jam, Hari, Minggu & Bulan

Perkhidmatan Van Sewa Di Seluruh Malaysia

Van Sewa Malaysia Ikut Jam, Hari, Minggu & Bulan

Perkhidmatan Van Sewa Di Seluruh Malaysia

Van Sewa Malaysia Ikut Jam, Hari, Minggu & Bulan

Perkhidmatan Van Sewa Di Seluruh Malaysia

Van Sewa Malaysia, Sewa Ikut Jam, Hari, Minggu, Bulan

Adakah anda sedang mencari servis sewa kenderaan untuk 12 jam atau kurang? Di Bus Charter Malaysia, kami menyediakan servis sewa kenderaan seperti van, MPV, bas, lori, dan kereta untuk jangka masa pendek dan juga panjang (Car Rental Service By Hour, Daily, Weekly & Monthly). Servis sewa kenderaan kami, meliputi seluruh Semenanjung Malaysia seperti, Selangor, Kuala Lumpur, Johor, Melaka dan Penang.


Sewa Van Ikut Jam Dengan Bas Charter Malaysia

Anda memerlukan kenderaan untuk menghantar penumpang ke lapangan terbang (Airport transfer), dan mahu jimatkan kos sewa kenderaan? Sewalah van, MPV atau bas dengan kami, untuk penghantaran ke lapangan terbang tanpa perlu menyewa sehari suntuk.  Apa yang perlu anda lakukan ialah;

 1. Anggarkan masa yang anda perlukan untuk perjalanan mengambil penumpang dari rumah atau hotel, menghantar ke lapangan terbang, dan juga perjalanan pulang anda.
 2. Kemudian, anda hanya perlu membuat tempahan (booking) dengan kami melalui telefon/ emel/ mengisi butiran anda di ruangan yang disediakan di bawah, atau anda boleh terus ke laman Facebook kami (pautan segera terdapat di bawah laman ini)
 3. Membuat bayaran deposit secara atas talian (online) atau tunai (cash) – bayaran deposit diperlukan untuk mengelak pembatalan saat akhir (last minute). Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
 4. Mengambil kenderaan sewa anda – penghantaran kenderaan boleh dibuat bagi kawasan sekitar Shah Alam, Kuala Lumpur, Melaka, Penang, Johor Bharu dan Langkawi.

*Kami juga menyediakan servis penghantaran ulang-alik ke lapangan terbang (Airport shuttle) seperti; Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA 1 & KLIA 2), Lapangan Terbang Antarabangsa Penang (Penang International Airport), Lapangan Terbang Antarabangsa Senai (Senai International Airport), Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi (Langkawi International Airport), dan juga Lapangan Terbang Melaka.


Sewa Van Ikut Hari, Minggu Dan Bulan Dengan Bus Charter Malaysia

Kami menyediakan pelbagai model kenderaan untuk disewa, seperti; van, MPV, bas, lori dan kereta. Antaranya ialah:

 • Toyota; Hiace, Vellfire, Alphard (7 – 8 tempat duduk)
 • Hyundai Starex (11 tempat duduk)
 • Nissan Urvan (15 tempat duduk)
 • MPV (Toyota; Estima, Innova & Avanza. Proton Exora & Perodua Alza)
 • Van persiaran sehingga 18 tempat duduk (Tour van)
 • Van angkut barang
 • Perodua; Myvi, Axia, Kancil & Viva
 • Proton; Saga, Inspira, Persona, Waja, Iswara
 • Honda; Civic & City
 • Bas persiaran (Tour bus)
 • Bas carta ulang-alik ke lapangan terbang (Airport shuttle)
 • Lori muatan 1, 3, dan 5 tan

Anda boleh menyewa kenderaan yang terdapat di syarikat kami untuk tempoh waktu yang pendek dan juga panjang. Selain itu, kami turut menyediakan perkhidmatan sewa, bersama pemandu.


Keselamatan Penumpang Keutamaan Bus Charter Malaysia

Kami mempunyai pemandu yang terlatih serta berpengalaman dalam pelancongan dan logistik. Keselamatan penumpang semasa perjalanan, adalah keutamaan kami. Jadi, anda tidak perlu khuatir untuk mmendapatkan khidmat pemandu dari syarikat kami. Selain itu, kenderaan yang kami sediakan untuk disewa, sentiasa diselenggara dengan baik, dari segi teknikal dan juga kebersihan. Ini adalah untuk memastikan keselamatan, dan keselesaan di sepanjang perjalanan anda.


Hubungi Bus Charter Malaysia

Buat tempahan segera melalui talian dibawah, kakitangan kami akan menyambut panggilan anda untuk memberikan keterangan lanjut mengenai perhidmatan sewa kenderaan kami. Anda juga boleh menghubungi kami melalui emel seperti di bawah, dan kakitangan kami akan menghubungi anda kembali dengan kadar yang segera. Bagi memudahkan urusan pelanggan, kami telah menyediakan ruangan di bawah, untuk anda membuat tempahan segera. Kami juga mempunyai laman Facebook (pautan segera terdapat di bawah), untuk anda hubungi kami melalui pesanan peribadi (Private Message), atau dengan meninggalkan pesanan anda di ruang status kami.

Untuk maklumat lanjut

E-mel: booking@buschartermalaysia.com
Telefon: +603 2780 3881

Untuk maklumat lanjut

E-mel: booking@buschartermalaysia.com
Telefon: +603 2780 3881