Sewa Van, Bas Dan Lori Di Kuala Lumpur

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas Dan Lori Di Kuala Lumpur

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas Dan Lori Di Kuala Lumpur

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas Dan Lori Di Kuala Lumpur

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas, Lori Dan Kereta Di Kuala Lumpur

Adakah anda sedang mencari kenderaan sewa yang murah dan selesa? Bas Charter Malaysia mempunyai jawapan untuk anda. Kami menyediakan perkhidmatan sewa van, bas, lori dan juga kereta di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor & Seremban.

Anda tidak perlu bersesak dalam pengangkutan awam dan USAH PINJAM KERETA KAWAN. Kami menyediakan pelbagai jenis kenderaan untuk disewa untuk memudahkan perjalanan anda dengan syarat, lesen mesti ada!

Kami menyediakan servis penghantaran ke seluruh kawasan Kuala Lumpur; Kepong, Batu, Segambut, Lembah Pantai, Seputeh, Wangsa Maju, Setiawangsa, Titiwangsa, Bukit Bintang, Cheras & Bandar Tun Razak, serta kawasan sekitar Selangor; Ampang, Pandan, Serdang, Shah Alam, Subang, Gombak, Selayang, Petaling Jaya, Kelana Jaya, Puchong & Seremban.


Sewa Dengan Kadar Jam, Hari, Minggu / Bulan Di Kuala Lumpur

Anda boleh menyewa van, MPV, kereta, lori dan bas untuk jangka masa pendek atau panjang. Kami menawarkan kadar sewaan yang murah hanya untuk anda.

Hubungi kami segera untuk mendapatkan pakej perkhidmatan murah dan menarik yang sesuai untuk anda.

Keselamatan pengguna dan penumpang kenderaan adalah keutamaan kami. Oleh itu, kenderaan yang disewa akan dipastikan berada dalam keadaan yang baik. Malah, kenderaan kami kerap dibersihkan untuk keselesaan pengguna.


Sewa Van & MPV Di Kuala Lumpur

Perkhidmatan van sewa PANDU SENDIRI/DENGAN PEMANDU sekitar Kuala Lumpur, Selangor dan Seremban boleh didapati di sini.

Pelbagai jenis van & MPV (Diesel / petrol) untuk disewa dari 7 hingga 18 tempat duduk.

  • Toyota Hiace, Vellfire, Alphard (7 – 8 tempat duduk)
  • Hyundai Starex (11 tempat duduk)
  • Nissan Urvan (15 tempat duduk)
  • MPV (Toyota; Estima, Innova & Avanza. Proton Exora & Perodua Alza)
  • Van persiaran sehingga 18 tempat duduk

Kami juga mempunyai servis sewa van dengan pemandu yang terlatih, untuk pelancongan di sekitar Kuala Lumpur, Selangor dan Seremban, serta panghantaran pergi dan balik ke KLIA 1 & KLIA 2.

Antara tempat menarik di sekitar Kuala Lumpur yang anda boleh lawati termasuklah KLCC, KL Tower, Berjaya Times Square, Bukit Bintang, Aquaria KLCC, Petaling Street, Taman Rama Rama Kuala Lumpur, Putrajaya dan sebagainya.

Hubungi kami di talian yang tertera di bawah untuk pemilihan kenderaan yang sesuai dengan keperluan anda. Kami sedia menerima sebarang pertanyaan daripada anda. Anda juga boleh menghubungi kami melalui emel di bawah, untuk membuat tempahan.


Lori & Bas Sewa Di Kuala Lumpur

Perkhidmatan sewa lori (pelbagai muatan) dan bas persiaran (coach) sekitar Kuala Lumpur, Selangor dan Seremban. Hubungi kami untuk tempahan dan keterangan lanjut. Kadar sewa dan jenis kenderaan boleh dirujuk dari jadual di bawah.

Kami juga menyediakan perkhidmatan pindah rumah (Movers) dengan harga yang berpatutan. Barangan anda dijamin selamat dengan servis kami dengan kakitangan yang cekap, berpengalaman dan mesra. Kami memberikan jaminan khidmat pelanggan yang terbaik hanya untuk anda.


Kereta Sewa (Manual & Auto) Di Kuala Lumpur

Kami menyediakan perkhidmatan sewa kereta transmisi manual dan automatik (Perodua, Proton, Honda & Toyota) termasuk penghantaran dari rumah ke rumah di Kuala Lumpur dan kawasan sekitar (Selangor & Seremban). Hubungi kami untuk keterangan lanjut dan tempahan segera.

  • Perodua; Myvi, Axia, Kancil & Viva
  • Proton; Saga, Inspira, Persona & Waja
  • Honda; Civic & City
  • Toyota; Vios, Camry & Hilux (4×4)

Tidak perlu google lagi, perkhidmatan Van Sewa Kuala Lumpur menyediakan kenderaan terbaik dan bersih, khas untuk anda. Tunggu apa lagi, hubungi atau emel kami di talian di bawah. Kami sedia berkhidmat untuk anda.

Untuk maklumat lanjut

E-mel: booking@buschartermalaysia.com
Telefon: +603 2780 3881

Untuk maklumat lanjut

E-mel: booking@buschartermalaysia.com
Telefon: +603 2780 3881