Sewa Van, Bas Dan Lori Di Shah Alam Selangor

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas Dan Lori Di Shah Alam Selangor

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas Dan Lori Di Shah Alam Selangor

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas Dan Lori Di Shah Alam Selangor

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas, Lori Dan Kereta Di Shah Alam, Ampang, Gombak, Cyberjaya, Bangi, Nilai, Rawang, Wangsa Maju, dan Seluruh Selangor

Bus Charter Malaysia menyediakan perkhidmatan van, bas, lori dan kereta sewa bagi kawasan Shah Alam, Selangor. Penghantaran kenderaan untuk pelanggan bagi kawasan Shah Alam; Seksyen 1 hingga Seksyen 36, Seksyen U1, Seksyen U2 dan Kampung Melayu Subang, adalah percuma. Penghantaran juga boleh dibuat di kawasan sekitar Lembah Klang.

Sewa pelbagai model kenderaan seperti; Toyota Alphard, Toyota Hiace, Perodua Myvi, Perodua Viva, Perodua Alza (MPV), Proton Saga, bas, lori tan (pelbagai muatan), dan sebagainya dengan Bus Charter Malaysia. Kenderaan sewa boleh didapati dengan transmisi manual dan automatik. Selain itu, kami juga menyediakan sewa kenderaan bersama pemandu kami yang terlatih, dan berpengalaman dalam pelancongan dan juga logistik.


Sewa Van & Bas Untuk Pelancongan Di Shah Alam

Ingin mengadakan lawatan sambil belajar ke Zoo Negara? Sewa bas persiaran dengan Bus Charter Malaysia, kerana kami mempunyai bas yang boleh memuatkan sehingga 44 penumpang. Di samping itu, bas kami sentiasa diselenggara dengan baik dari segi teknikal dan juga kebersihan, bagi memastikan keselesaan dan keselamatan sepanjang perjalanan anda.

Berhasrat untuk ke Batu Caves bersama saudara-mara semasa perayaan Deepavali dan sebagainya? Sewa van atau MPV dengan Bus Charter Malaysia, yang boleh memuatkan dari 7 hingga 18 penumpang. Kami boleh sediakan khidmat pemandu dari syarikat kami, agar anda tidak perlu risau tentang kesesakan lalu lintas, ataupun tempat meletak kenderaan.

Kami di Bus Charter Malaysia, boleh memenuhi pelbagai keperluan anda untuk menggerakkan penumpang dalam kumpulan yang ramai. Rombongan ke majlis perkahwinan, ke perlawanan bola sepak atau lawatan sekolah, mahupun lawatan kerja ke negara jiran seperti Singapura dan Thailand, kami boleh menyediakan kenderaan yang selesa untuk perjalanan anda.


Sewa Kenderaan Untuk Kegunaan Harian Di Shah Alam

Teringin nak makan Nasi Lemak Anak Dara? Anda juga boleh sewa kereta dengan Bus Charter Malaysia, kerana kami menyediakan perkhidmatan sewa kereta untuk jangka masa pendek dan panjang. Hubungi kami untuk keterangan lanjut.

Bus Charter Malaysia juga menyediakan perkhidmatan sewa pengangkutan harian untuk pekerja atau pelajar. Selain itu, kami juga menyediakan kenderaan sewa, sama ada bas, bas mini, atau van untuk ulang alik ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur.


Sewa Lori Pelbagai Muatan & Servis Pindah Rumah (Movers) Di Shah Alam

Servis sewa lori pelbagai muatan turut disediakan, dan anda juga boleh membuat permintaan untuk mendapatkan lori yang bertutup (berkanvas).

Selain itu, kami juga mempunyai servis pindah rumah/ pejabat/ kedai (Movers) ke seluruh Semenanjung Malaysia. Usah risau dengan keselamatan barang anda, kerana kami mempunyai kakitangan yang berpengalaman dalam logistik. Khidmat perunding juga disediakan bersama servis Movers kami.


Sewa Kenderaan Untuk Pelajar Di Shah Alam

Anda seorang pelajar, tetapi ingin keluar bersiar-siar ke Sunway Lagoon, Uptown Shah Alam, Taman Botani Negara Shah Alam, atau bersantai di Pantai Remis bersama rakan pada hujung minggu? Sewa kereta dengan kami dan dapatkan kadar sewa yang lebih murah dengan kad pelajar anda. Tempah kenderaan anda segera, kerana tawaran ini terhad kepada pelanggan yang bertuah sahaja. Anda boleh memilih kereta dari kompak hingga sedan seperti Perodua Viva, Proton Saga, atau Toyota Vios, untuk keselesaan dan penjimatan perjalanan anda.


Selesaikan Masalah Pengangkutan Anda Dengan Bus Charter Malaysia

Usah gusar memikirkan perancangan perjalanan atau percutian anda, hubungi kami di talian di bawah, kakitangan kami dengan berbesar hati untuk membantu anda dalam memastikan kelancaran perjalanan anda. Kadar sewa untuk setiap kenderaan boleh dilihat dari jadual di bawah. Anda juga boleh menghubungi kami melalui emel, atau dengan mengisi di ruangan yang disediakan di bawah. Kami akan kembali kepada anda, dengan kadar yang segera.

Untuk maklumat lanjut

E-mel: booking@buschartermalaysia.com
Telefon: +603 2780 3881

Untuk maklumat lanjut

E-mel: booking@buschartermalaysia.com
Telefon: +603 2780 3881