Sewa Van, Bas Dan Lori Di Johor Bahru

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas Dan Lori Di Johor Bahru

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas Dan Lori Di Johor Bahru

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas Dan Lori Di Johor Bahru

Perkhidmatan Sewa Pelbagai Jenis Pengangkutan

Sewa Van, Bas, Lori Dan Kereta Di Johor Bahru, Pasir Gudang, Batu Pahat, Taiping, Yong Peng, Kulai, Senai dan Seluruh Johor

Pasukan bola sepak JDT ke separuh akhir lagi. Ayuh warga Johor tunjukkan sokongan padu anda kepada skuad bola sepak Johor. Sewa bas, van, MPV atau kereta dengan Bus Charter Malaysia, untuk pergi memberi sokongan kepada pasukan JDT ke setiap perlawanan mereka. Jangan lepaskan peluang anda untuk menyaksikan pasukan kebanggaan Johor, beraksi secara langsung di hadapan anda.

Bus Charter Malaysia menyediakan perkhidmatan sewa bas, lori, kereta, van dan MPV di Johor Bharu. Khas untuk warga Kulai, Tebrau, Pasir Gudang, Pulai, Gelang Patah dan Bandar Johor Bharu, penghantaran kenderaan sewa adalah percuma. Warga Segamat, Muar, Batu Pahat, Pontian, Kota Tinggi, Kluang dan Mersing juga boleh mendapatkan servis sewa kenderaan dengan kami.


Mari Melawat Johor

Johor bukan sahaja terkenal dengan skuad bola sepaknya, tetapi juga dengan destinasi pelancongannya yang menarik dan menjadi tumpuan pelancong dari dalam dan luar negara. Antara tempat-tempat menarik yang mesti anda lawati ialah;  Legoland Malaysia, Masjid Sultan Abu Bakar, Dataran Bandaraya Johor Bharu, Istana Besar, Gunung Pulai, Taman Merdeka, Danga Bay, Tanjung Piai, Pantai Desaru dan banyak lagi. Sewa van atau bas persiaran dengan Bus Charter Malaysia, dan kami boleh menyediakan pemandu yang berpengalaman dalam pelancongan serta logistik, seterusnya memastikan anda dapat melawati tempat-tempat menarik di Johor.

Selain van (Hyundai Starex, Kia Pregio dsb.) dan bas persiaran, kami juga menyewakan kenderaan jenis MPV (spt. Toyota Vellfire & Alphard), kereta kompak (Perodua Myvi, Viva, dsb.) sedan (Proton Waja, Honda City, dsb.) dan mewah (Mercedes, BMW, dsb.), yang dilengkapi dengan sistem navigasi atau GPS (atas permintaan), bagi memudahkan perjalanan anda.


Lori Sewa Di Johor Bahru

Johor Darul Takzim merupakan antara negeri yang sedang berkembang pesat dengan pelbagai industri.  Di dalam sektor industri, pengangkutan memainkan peranan yang penting kearah kejayaan sesebuah industri. Syarikat kami menyediakan perkhidmatan sewa lori dengan pelbagai muatan, untuk memudahkan perjalanan perniagaan anda. Kenderaan kami boleh disewa untuk jangka masa pendek dan juga panjang.

Perkhidmatan pindah rumah/ pejabat/ kedai (Movers) juga boleh didapati di Bus Charter Malaysia. Barangan anda dijamin selamat, kerana kakitangan kami adalah professional dan berpengalaman dalam logistik. Khidmat perunding juga kami sediakan untuk memastikan kelancaran proses pemindahan barangan anda. Tambahan pula, lori yang kami gunakan sebagai Movers, bertutup/berkanvas. Servis kami meliputi perjalanan ke seluruh Semenanjung Malaysia.


Sewa Kereta Untuk Pelajar Di Johor Bahru

Para pelajar sama ada dari UTM Skudai,  Kolej YPJ, UniKL, Kolej Sunway dan sebagainya tidak kira swasta ataupun awam, akan mendapat kadar sewa yang lebih murah, dengan kad pelajar sebagai bukti. – Tempah segera, kerana tawaran ini adalah terhad.

Kami mempunyai pelbagai jenis kereta sedia untuk disewa, seperti kompak, sedan atau mewah dengan transmisi manual / automatik:

  • Perodua; Myvi, Axia, Kancil & Viva
  • Proton; Saga, Inspira, Persona, Satri Neo, Waja, Iswara Aeroback & Wira
  • Honda; Civic & City
  • Toyota; Vios & Camry
  • Kia Optima
  • BMW
  • Mercedes
  • 4 X 4; Toyota Hilux &Ford Ranger


Testimonial

Norsiah,

“Saya terpaksa ke Tanjung Piai kerana data yang saya perlukan untuk projek tahun akhir saya, tidak mencukupi. Kawan saya syorkan untuk sewa kereta dengan Bus Charter Malaysia, bukan sahaja saya mendapat kadar sewa yang lebih murah, malahan penghantaran kereta adalah percuma dan senang”.

Ishak,

“Ibu dan kebanyakkan saudara saya sudah tidak larat untuk berjalan kerana sudah berumur. Rombongan perkahwinan anak saya dari Pasir Gudang, JB ke Kota Bharu, Kelantan. Nasib baik Bus Charter Malaysia boleh mengambil dan menghantar penumpang dari rumah ke rumah. Malahan, bas yang kami sewa juga sangat selesa bersama pemandunya yang sangat mesra dan banyak membantu. Perjalanan yang jauh pun terasa singkat dan amat bermakna buat kami ”.

Hubungi kami, atau anda boleh mengisi maklumat anda dalam ruangan yang disediakan di bawah, kakitangan kami akan menghubungi anda dengan kadar yang segera.

Untuk maklumat lanjut

E-mel: booking@buschartermalaysia.com
Telefon: +603 2780 3881

Untuk maklumat lanjut

E-mel: booking@buschartermalaysia.com
Telefon: +603 2780 3881